Heartbeat party: Celebrate life to save a life!

Ronde Tafel Oosterbeek organiseert op 12 maart a.s. een sensationeel all-inclusive benefietfeest in de Concertzaal Oosterbeek: Heartbeat!
Het doel van dit feest is het vergroten van de AED-dichtheid in Oosterbeek. Hiervoor steunen wij de stichting Renkum Hart Veilig en willen wij voldoende geld inzamelen om één of meerdere AED’s te bekostigen. De eerste 6 minuten na een hartstilstand zijn letterlijk van levensbelang en het gebruik van een AED vergroot de levenskans van een slachtoffer aanmerkelijk.

Door kaarten te kopen voor dit feest steun je onze actie. Kaarten kosten € 30,00 per persoon en dit is inclusief hapjes en drankjes. Uiteraard zorgen wij voor een feestelijke aankleding en hebben wij een van de beste DJ’s van Arnhem uitgenodigd om er een geweldig feest van te maken. Tussendoor wordt er een veiling gehouden met een aantal spectaculaire items, waaronder een vlucht in een stuntvliegtuig!

Kaarten kunnen besteld worden via tafel@rt177.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>