Tijdens ons benefietfeest ‘Are You Kidding Me?’ veilen wij een select aantal zeer interessante items. Daarnaast is er een grote verloting waarbij mooie prijzen te winnen zijn die beschikbaar zijn gesteld door ondernemers uit Oosterbeek en omgeving.

 

Veiling-items

Johan Derksen signeert stropdas

Een stropdas gesigneerd door de mannen van Voetbal Inside!

Op 30 oktober 2017 waren we met een delegatie aanwezig bij Voetbal Inside. Na afloop hebben we een officiële Ronde Tafel das laten signeren door Wilfred Genee, Johan Derksen, René van der Gijp en Gert Verbeek. Welke voetballiefhebben wil deze nou niet hebben?

klaasgubbels

 

Een originele zeefdruk van de bekende Arnhemse kunstenaar Klaas Gubbels

Tijdens het benefietfeest bieden wij de unieke kans om een prachtig kunstwerk van Klaas Gubbels te bemachtigen. Deze zeefdruk kent een gelimiteerde oplage van slechts 20 exemplaren en is met de hand gesigneerd. Bieden vanaf 270 euro

pandas

Een rondleiding door Ouwehands Dierenpark door een dierenarts

In 2017 heeft Ouwehands Dierenpark de reuzenpanda’s Wu Wen en Xin Ha verwelkomd. Tijdens het benefietfeest kunt u bieden op een rondleiding door het park verzorgd door Hildeward Hoenderken, waarbij u deze panda’s van dichtbij kunt bekijken. Hildeward is als Oosterbeekse dierenarts verbonden aan Ouwehands Dierenpark waar hij onder meer diverse beren uit het Berenbos heeft behandeld. Tijdens de rondleiding vertelt hij over vele feiten en weetjes over het park en de dieren.

 

Spreng Menswear@night

 

Een maatwerk shirt van Spreng Menswear

Altijd al eens een perfect passend maatwerk shirt willen hebben? Biedt dan mee op dit prachtige veilingitem, aangeboden door Spreng Menswear. Aan de centrale eettafel worden je wensen besproken, waarna het shirt volledig op maat wordt gemaakt.

 

vitesse shirt

Een Vitesse shirt, gesigneerd door de voltallige selectie

De droom van iedere Vitesse-supporter! Een origineel wedstrijdshirt, gesigneerd door de voltallige selectie! Wie wil dat nou niet boven zijn bed??

Loterij-items

Tijdens het feest kun je tevens loten kopen om interessante items te winnen in de loterij!