‘Are You Kidding me?’ brengt 6213 euro op!

 

Wat een fantastisch feest was het op 17 maart 2018 in de Concerzaal Oosterbeek! De avond met het toepasselijke naam ‘Are You Kidding Me?’ stond geheel in het teken van De Stichting Het Vergeten Kind. In de directe omgeving van Oosterbeek groeien namelijk 103 kinderen op in gezinnen met meervoudige problematiek. De stichting het vergeten kind zet zich op verschillende manieren voor deze kinderen in door ze een fantastische middag of vakantie te bezorgen, het verstrekken van directe hulp, het verbeteren van de leefomstandigheden en het opzetten van het huis van het vergeten kind.

Tijdens het all inclusive feest werden de gasten de gehele avond in de watten gelegd. Aan drank en hapjes geen gebrek! Om dat te realiseren waren verschillende horeca-bedrijven uit de regio bereid gevonden om hierin een sponsorbijdrage te leveren. De bediening was volledig in handen van de Tafelaars. Al snel wist de populaire Arnhemse band ‘Tiny Ann’ de sfeer er goed in te krijgen.

Veiling

Halverwege de avond werd een veiling gehouden met een aantal bijzondere items. Veilingmeester was mevrouw Agnes Schaap, burgemeester van de gemeente Renkum (waar Oosterbeek onder valt). Zij wist onder andere een rondleiding door Ouwehands Dierenpark en een kunstwerk van Klaas Gubbels goed aan de man te brengen. De veilingopbrengst kon vervolgens opgeteld worden bij de opbrengst van de verkochte tickets, sponsorbijdragen en gulle giften, waardoor aan het einde van de avond een cheque overhandigd kon worden aan Jeroen van Woudenberg, senior relatiemanager van Stichting Het Vergeten Kind.

Via deze weg bedanken wij alle bezoekers, sponsors en donateurs voor dit fantastische resultaat!

#DSC_2220 #DSC_2259 #DSC_2276 #DSC_2294 #DSC_2295