PROOST op een bruisend nieuwjaar!

 

Dit jaar organiseren wij een Champagne actie waarbij de meeropbrengst volledig ten goede komt aan Stichting Ambulancewens.
Stichting Ambulancewens realiseert een laatste wens van terminale patiënten. Met zeven ambulances en 270 vrijwilligers worden alle wensen gratis vervuld. Soms al op de dag van aanvraag! Fantastisch werk waarmee ze een klein beetje licht weten te creëren in de laatste dagen. Kijk voor meer informatie op www.ambulancewens.nl

Onze champagne wordt rechtstreeks ingekocht bij J.M. Goulard. Dit champagnehuis is gevestigd in Prouilly, even ten westen van Reims. In de ‘Massif de Saint Thierry’ waar de meest noordelijke wijngaarden van de Champagne liggen.
Samen met zijn vrouw en Damien, één van zijn drie zoons produceert Goulard een unieke champagne. Hij produceert uitsluitend van zijn eigen land (ca. 7 hectare) en heeft het volledige proces van druif tot oogst in eigen hand. Het terroir van de familie heeft zand-klei grond en klei-kalksteen grond. En er wordt duurzaam gewerkt.

Klik hier voor ons aanbod

 

Meer weten of meteen bestellen?

Neem contact op met één van de Tafelaars of mail je bestelling naar tafel@rt177.nl.
Bestellen kan t/m 5 december 2021.
Je bestelling wordt vanaf 20 december gratis bij je thuisbezorgd.
Alvast bedankt namens Stichting Ambulancewens!